Βελτίωση της εφοδιαστικής ναρκωτικών; Το μυστικό είναι η ορατότητα

Για την επίτευξη ασφαλέστερης και υψηλότερης ποιότητας εφοδιαστικής φαρμάκων, είναι απαραίτητο να υπάρχει πλήρης ορατότητα.

 

Όσον αφορά την εφοδιαστική ναρκωτικών

η εγγύηση της ποιότητας και της ακεραιότητας Ακριβής οδηγός αριθμού κινητού τηλεφώνου των προϊόντων είναι απαραίτητη για την αποφυγή οικονομικής ζημίας και φήμης. Στην πραγματικότητα, ένα παραβιασμένο φάρμακο όχι μόνο αντιπροσωπεύει απώλεια από εμπορική άποψη, αλλά επίσης κινδυνεύει να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων.

Πώς μπορούμε λοιπόν να εγγ

Ακριβής οδηγός αριθμού κινητού τηλεφώνου

υηθούμε τη σωστή διατήρηση; Πριν εστιάσετε στα εργαλεία ψύξης, πρέπει να λάβετε υπόψη την πιο σημαντική πτυχή αυτής της λειτουργίας: ορατότητα. Μάλιστα, η δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης των συνθηκών των φαρμάκων σε όλη την αλυσίδα μέσω καταγραφέων θερμοκρασίας.

Ας δούμε γιατί αυτή η διαδικασία είναι τόσο σημαντική.

 

Δυνατότητα άμεσης παρέμβασης

Πρώτα απ ‘όλα, με την παρακολούθηση Por anonimato entendo της θερμοκρασίας των προϊόντων σε πραγματικό χρόνο είναι δυνατό να παρατηρήσετε αμέσως πότε βγαίνουν εκτός του εύρους διατήρησης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προχωρήσετε αμέσως στην επίλυση της κατάστασης.

Πολλοί καταγραφείς θερμοκρασίας, μάλιστα, είναι εξοπλισμένοι με προσαρμοσμένα συστήματα συναγερμού, τα οποία ενεργοποιούνται όταν συμβεί ένα κρίσιμο επεισόδιο. Ωστόσο, για να είναι αποτελεσματικό αυτό το μέτρο, η εταιρεία πρέπει να διαθέτει πρωτόκολλο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ειδικά εκείνες που βρίσκονται μακριά από τα κεντρικά γραφεία ή τους χώρους αποθήκευσης.

 

Βελτιστοποίηση Logistics

Η καταγραφή δεδομένων δεν είναι χρήσιμη 单元格数据 μόνο κατά τη φάση της μεταφοράς, αλλά και στη συνέχεια: χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό διαχείρισης, τα δεδομένα που συλλέγονται από τους καταγραφείς μπορούν να αναλυθούν και να μελετηθούν οι θερμικές τάσεις που σημειώθηκαν κατά τη μεταφορά. Αυτό σας επιτρέπει να εντοπίσετε αδύναμα σημεία και κρίσιμα ζητήματα εντός της αλυσίδας εφοδιασμού.

Δρομολόγιο, συστήματα ψύξης, σημεία ανταλλαγής και ισοθερμικά συστήματα: κάθε πτυχή της μεταφοράς και της διατήρησης μπορεί να αναλυθεί και να βελτιστοποιηθεί, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση.

 

Πώς να αποκτήσετε καλό επίπεδος

Για τη δημιουργία ενός ακριβούς και ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία, όπως:

Καταγραφείς θερμοκρασίας με χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα στα διάφορα είδη προϊόντων και μεταφοράς
Ειδικό λογισμικό για συλλογή, αποθήκευση και κοινή χρήση δεδομένων
Κιτ θερμικής χαρτογράφησης για περιβάλλοντα

Αυτός ο εξοπλισμός μπορεί να βρεθεί σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα λιανικής, όπως η Air Sea Italia, μια εταιρεία που ασχολείται με τη διανομή εργαλείων για την επιμελητεία φαρμάκων: στον κατάλογο υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα καταγραφέων για διαφορετικές θερμοκρασίες, ειδικό λογισμικό και κιτ θερμικής χαρτογράφησης για αποθήκες και φορτηγά.

Μοιραστείτε με ένα κλικ στο

Κατηγορία : Διάφορα νέα
Ετικέτες: ναρκωτικά, επιμελητεία
Συνεχίστε την ανάγνωση…
Ολοκληρωμένα logistics: όλες οι λεπτομέρειες
Όταν η τεχνολογία συναντά τα logistics
Μετακίνηση αγαθών: όταν η ασφάλεια μπορεί να κάνει τη διαφορά
Βιωσιμότητα στα logistics του ηλεκτρονικού εμπορίου: είναι πραγματικά εφικτό;
Πότε γεννήθηκε η εφοδιαστική;
Ισοθερμικές τσάντες φαρμάκων: ασφάλεια ακόμα και σε ατομική μεταφορά
Προηγούμενο Επόμενο
Συγγραφέας:

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注