Kaip efektyviai kurti skelbimus „WhatsApp Business“ grožio klinikoms

kaip sukurti „WhatsApp“ verslo reklamą grožio klinikai
WhatsApp yra efektyvus rinkodaros kanalas. Naudodamiesi šia platforma galite ne tik reklamuoti savo produktus, bet ir padėti savo klientams ar potencialiems klientams atsakydami į jų klausimus ar skundus dėl siūlomų produktų ar paslaugų. Kaip ir su kitomis rinkodaros formomis, yra keletas dalykų, į kuriuos turite atkreipti dėmesį, kai prekiaujate WhatsApp, vienas iš jų yra efektyvių reklamų kūrimas.

Štai kaip efektyviai kurti skelbimus grožio klinikoje WhatsApp Business!

 

Turinio sąrašas

Reklamos ekosistema „WhatsApp“.
„WhatsApp“ skelbimų elementai
1. Žiniasklaida
2. Pagrindinis tekstas
3. Raginimas veikti (CTA)
Patarimai, kaip sukurti patrauklius „WhatsApp“ skelbimus grožio klinikoms
1. Naudokite vertės pasiūlymą
2. Pasinaudokite istorijų pasakojimu
3. Įtraukite atsiliepimus
4. Sukurkite skubumą

Reklamos ekosistema „WhatsApp“

Vienas dalykas, kurį reikia žinoti reklamuojantis WhatsApp, yra tai, kad WhatsApp kartu su Instagram ir Facebook yra vienos įmonės platformos; Meta. Ši ekosistema turi įvairių privalumų, vienas iš kurių yra tai, kad galite nukreipti savo reklamas kitose dviejose platformose – „Instagram“ ir „Facebook“ – į savo „WhatsApp“. Tai reiškia, kad norėdami reklamuotis „WhatsApp“, reklamuojate ne tiesiogiai „WhatsApp“, o „Facebook“ ar „Instagram“.

Tada, kaip ir reklamuojantis kitose platformose, pvz., „Google Ads“, reklamuodami „WhatsApp“ verslą taip pat turite atkreipti dėmesį į įvairius dalykus, pavyzdžiui, tikslinę auditoriją, tikslus, biudžeto sudarymą , vaizdus, ​​turinį ir kt.

Kad padėtume jums geriau suprasti, kaip reklamuotis „WhatsApp“, atidžiau pažvelkime į šį paaiškinimą!

Taip pat skaitykite: Kaip išsirinkti tinkamą grožio klinikos reklamos laikmeną

 

„WhatsApp“ skelbimų elementai

Apskritai, yra trys elementai, į kuriuos turėtumėte atkreipti dėmesį kurdami „WhatsApp“ skelbimus savo grožio klinikai; medija, pagrindinis tekstas ir raginimas veikti . Toliau pateikiamas išsamus kiekvieno elemento paaiškinimas:

1. Žiniasklaida
Žiniasklaida arba vaizdiniai elementai yra vienas iš pagrindinių reklamos elementų. Jei jūsų reklamos vaizdiniai elementai nepatrauks potencialių klientų dėmesio, jūsų skelbimas bus neveiksmingas. Pačiame „Facebook“ ar „Instagram“ galite naudoti kelių tipų laikmenas ar vaizdo medžiagas:

Vienas vaizdas: viena vaizdinė medija jūsų skelbime
Vienas vaizdo įrašas: vienas vaizdo įrašas jūsų skelbime
Karuselė: dvi ar daugiau vaizdinių jūsų skelbimo laikmenų, kurias galima paleisti perbraukus ekraną.
Kolekcija: šio tipo vaizdinei medijai reikalingas katalogas „Facebook“ arba „Instagram“, susietas su jūsų rodomu skelbimu. Pati kolekcija yra  „WhatsApp“ vadovas vaizdinės medijos rinkinys, kaip karuselė, bet labiau interaktyvus.
Tinkamo medijos tipo pasirinkimas priklausys nuo turinio, kurį norite transliuoti. Pavyzdžiui, jei norite parduoti įvairių variantų produktus, karuselinė medija bus efektyvesnė nei vienas vaizdas, kuriame gali būti rodoma tik viena vaizdinė medija.

 

SEO elektroninių knygų reklamjuostės

 

2. Pagrindinis tekstas
Pagrindinis tekstas arba antraštė yra kita pagrindinė reklamos dalis. Šiame pagrindiniame tekste yra 125 simbolių apribojimas, o tai reiškia, kad turite sugebėti efektyviai supakuoti rinkodaros pranešimą. Kaip ir vaizdiniai, jei pagrindinis tekstas potencialiems klientams nesukelia noro pirkti ar smalsumo jausmo, jūsų skelbimas bus neveiksmingas.

3. Raginimas veikti (CTA)
kas yra „WhatsApp“ raginimas veikti

Kitas svarbus jūsų skelbimo elementas yra raginimas veikti. Potencialiems klientams perskaičius jūsų skelbimą, žinoma, norite, kad jie ką nors padarytų. Čia atsiranda CTA, kurios padeda jiems daryti tai, ko norite.

Naudokite žodinius žodžius, pvz., „Apsipirkite dabar“ arba „Užsiregistruokite nedelsiant“, kad paskatintumėte potencialius klientus spustelėti jūsų skelbimą. Šiame kontekste norite nukreipti juos į savo įmonės „WhatsApp“, kad galėtumėte naudoti tokias frazes kaip „Susisiekite su mūsų WhatsApp“ arba „Skambinkite mums dabar“.

Taip pat skaitykite:

WhatsApp Green Tick Kaip tai gauti ir didelė nauda

Patarimai, kaip sukurti patrauklius „WhatsApp“ skelbimus grožio klinikoms
Kurti reklamas kartais lengviau pasakyti nei padaryti. Todėl štai keli patarimai Jūsų grožio klinikai, kaip sukurti efektyvią reklamą!

1. Naudokite vertės pasiūlymą
Vertės pasiūlymas yra  什么不会杀死我们是一本描述故事背景 pažadas, išskiriantis jūsų verslą nuo konkurentų. Grožio industrijoje tai yra rimta priežastis, kodėl potencialūs pacientai renkasi jūsų kliniką. Norėdami sukurti veiksmingą vertės pasiūlymą reklamoje, nustatykite unikalius savo klinikos pranašumus, nesvarbu, ar tai pažangiausios technologijos, natūralūs ingredientai ar gydytojo patirtis.

Sutelkite dėmesį į privalumus, kuriuos patirs klientai, o ne tik į turimas funkcijas. Naudokite paprastą, įsimintiną kalbą, kad aiškiai perteiktumėte savo pranešimą. Nepamirškite įtraukti įrodymų, pvz., atsiliepimų ar sertifikatų, kad sukurtumėte pasitikėjimą potencialiais pacientais. Pavyzdžiui, frazė „Įgykite skaistesnę, jaunatviškesnę odą naudodami mūsų naujausią lazerinę procedūrą, kurią palaiko patyrę dermatologai“ sulauks daugiau susidomėjimo, nei tik nurodant naudojamo lazerio tipą.

seocon reklamjuostė

 

2. Pasinaudokite istorijų pasakojimu
Istorijų pasakojimas grožio klinikų 布基纳法索 电话簿 reklamoje – tai menas sujungti žodžius ir vaizdus, ​​kad būtų sukurtas pasakojimas, galintis paliesti potencialių klientų širdis. Užuot tik pademonstravęs paslaugų sąrašą, pasakojimas užmezga gilius emocinius ryšius. Suprasdami savo tikslinę auditoriją, galite sukurti atitinkamus personažus ir pristatyti siužetus, atspindinčius jų siekius. Per įkvepiančias transformacijas parodote, kaip grožio klinikos gali būti grožio problemų sprendimas ir pagerinti gyvenimo kokybę.

Emocionalios kalbos ir patrauklių vaizdų naudojimas dar labiau sustiprins žinią ir padarys reklamą įsimintinesnę. Iš esmės pasakojimas parduoda ne tik produktus ar paslaugas, bet ir geresnę patirtį bei viltį.

 

3. Įtraukite atsiliepimus

Atsiliepimai yra labai galinga priemonė įtikinti potencialius klientus ar pacientus. Kai į skelbimus įtraukiate atsiliepimus, pateikiate galingą socialinį įrodymą, kad jūsų paslaugos yra kokybiškos ir veiksmingos. Geri atsiliepimai gaunami iš patenkintų klientų ir išsamiai apibūdina jų teigiamą patirtį. Pateikite šiuos atsiliepimus matomose reklamos vietose, tiek socialiniuose tinkluose, tiek svetainėse, tiek spausdintinėje medžiagoje. Įsitikinkite, kad jūsų pasirinkti atsiliepimai yra susiję su jūsų siūlomomis paslaugomis ir lengvai suprantami jūsų tikslinei auditorijai. Taip potencialūs klientai jausis drąsiau išbandę Jūsų grožio klinikos paslaugas.

4. Sukurkite skubumą
Sukurkite „WhatsApp“ raginimo veikti skubumą

Norėdami pritraukti naujų klientų, turite priversti juos pajusti, kad jūsų pasiūlymas yra labai ribotas, ir jie turi nedelsiant imtis veiksmų. Keletas būdų, kaip tai galite padaryti:

Apriboti pasiūlymo laiką: nurodykite aiškų tam tikrų akcijų ar nuolaidų terminą. Pavyzdžiui, „50 % nuolaida galioja tik iki šio mėnesio pabaigos!
Limit kvota: informuokite, kad teikiamų produktų ar paslaugų skaičius ribotas. Pavyzdžiui, „Šią savaitę yra tik 5 nemokamos priežiūros vietos!“
Sukurkite FOMO (baimę praleisti): sukurkite įspūdį, kad praleidę šį pasiūlymą, jie to gailisi. Pavyzdžiui, „Nepraleiskite progos turėti šviesesnę odą!
Naudokite žodžius, kurie sukelia skubumą: vartokite tokius žodžius kaip „šiuo metu“, „ribota“, „greitai“, „išparduota“ ir „greitai“.
Sukurdami skubumą, paskatinsite potencialius klientus nedelsiant imtis veiksmų ir apsilankyti jūsų grožio klinikoje

Taip pat skaitykite: 5 rekomenduojami „WhatsApp“ pokalbių papildiniai, skirti „WordPress“.

Taip sukurkite „WhatsApp Business“ reklamą savo grožio klinikai. Norėdami sukurti patrauklias WhatsApp reklamas, turite atkreipti dėmesį į bent tris dalykus; žiniasklaida, pagrindinis tekstas ir raginimas veikti. Kad reklamavimas būtų efektyvesnis, galite pabandyti pasiūlyti pažadą arba vertės pasiūlymą , dėl kurio potencialūs klientai susidomėtų jūsų pasiūlymu, ir pasidalinti atsiliepimais, kad jie tikėtų jūsų verslu.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注